laz bu laz

nuker çar yapılandırma

05 Mayıs 2010, 01:54
arkadaşlar benim 40 lvl lik nuker çarım var bicheon yani kılıç kalkan sizce ateş ve buz mu yoksa ateş ve elektiriğimi kullanmalıyım sizce hangisi daha iyi olur şuan ateş ve elektirik kullanıyo
burçak

yakamoz7795

Editör

Ynt: nuker çar yapılandırma

07 Mayıs 2010, 20:45
Merhabalar,

Bana göre ateş ve elektrik daha iyi.

Saygılarımızla,
Yorulma.COM
YaKaMoZ_7795

laz bu laz

08 Mayıs 2010, 01:26
ama buzu aç diyen de çok var ne biliyim snow shiel falan yüzünden koruması daha çokmuş
burçak

yakamoz7795

Editör

08 Mayıs 2010, 11:09
Bana göre asıl nuker çar buz elektrik olur ama sen yanlış açmısın ateş kapıcaksın el yakma elektrik olucak.
YaKaMoZ_7795

bLacksHark

15 Mayıs 2010, 20:34
charı kullanım amacına göre char yapılandırması değişir.Mesela pvp charı açıcaksan buz ve elektrik (buz el yakması) iyi gider, zor ölürsün ama yatırmak için kasarsın. Ama charı lvl kasmak ve taxi yaptırmak için kullancaksan ateş ve elektrik (ateş el yakması) akıllıca olur...
3 tane 60+ nuker kasmış biri olarak bu konuda tartışmam bile

gglllww11

17 Mayıs 2010, 20:26
arkadaşım o fıre lıght nuker devri artık bitti yha cold-fıre : damage yüksek olr ama phty defensin düşük olr cold-lıght: phy defans ve damege yüksek olr ateşe göre biraz daha azdır.
Bana göre lıght -cold çünkü snowsun nuker hiç bi işe yaramaz...
Streeps

hakan_1722

24 Ağustos 2010, 03:46
Fire Cold yap bence cold phy def fşreis mag ve ve bicheon skilleri için phy dmg buf var çok iyi olur bence
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

metin2

13 Ekim 2010, 23:58
bn wizartçıyım ama barda verdim bazıları diyorki cleik daha iyi sizce clerikmi iyi yoksa bardmı

Karakaya

16 Ekim 2010, 13:16
bicheon yapacaksan Cold ve Fire açarsan hem nuker vuruş hemde fiziksel vuruşun artar. lighting açarsan sadece nuker vuruşun artar fiziksel vuruşnda güç düşmesi olur. ama kesinlikle Cold (Buz) u açmalısın yoksa hiç bir anlamı kalmaz charının...
İyi Eğlenceler
Karakaya

Karakaya

16 Ekim 2010, 13:18
Bard yaparsan noise ve koşma olur Gaint falan zor kesersin itemlerin çok iyi olması lazım ama Cleric açarsan recovery division sürekli can basar... Ben sp yapamam zor olur dersen en mantıklısı bard fazla Sp yemez... Keyif senin...
İyi Eğlenceler...
Karakaya
Sitemizden tam anlamıyla faydalanabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.