Cihan Gül
Forumda olmasını istedikleriniz
05 Nisan 2010, 20:39
Merhabalar,
Forumda gördüğünüz eksiklikleri, olmasını istediğiniz kategorileri, alt bölümleri, forum için önerilerinizi ve düşüncelerinizi bu konu altında bizlerle paylaşırsanız seviniriz.
Saygılarımızla,
Yorulma.COM
Forumda gördüğünüz eksiklikleri, olmasını istediğiniz kategorileri, alt bölümleri, forum için önerilerinizi ve düşüncelerinizi bu konu altında bizlerle paylaşırsanız seviniriz.
Saygılarımızla,
Yorulma.COM
Bay Sistem Forum sorumlusu. Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi Yorulma.COM
Ufk180
Ynt: Forumda olmasını istedikleriniz
07 Nisan 2010, 11:35
Merhabalar. PHP VE Diğer Programlama Türleri Hakkında Bir Kategori Olabilir mi acaba ?
En Azından Forum her Google Aramasında Çıkar ve Bu Sayede PR artar
Tıklamalardan dolayı
En Azından Forum her Google Aramasında Çıkar ve Bu Sayede PR artar
Tıklamalardan dolayı
<b>Ufk18-Php&MS-SQL CODER-İmzam YOK PARNAK Bassam Olurmu Hacı ! :D </b>
Cihan Gül
08 Nisan 2010, 00:09
Merhabalar,
Öneriniz için teşekkür ederiz, en kısa sürede Webmaster kategorisi açılacaktır.
Saygılarımızla,
Yorulma.COM
Öneriniz için teşekkür ederiz, en kısa sürede Webmaster kategorisi açılacaktır.
Saygılarımızla,
Yorulma.COM
Bay Sistem Forum sorumlusu. Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi Yorulma.COM
Dr.Weaver
Genel YöneticiYnt: Forumda olmasını istedikleriniz
14 Nisan 2010, 17:16
Forumdaki istekleriniz doğrultusunda önizleme ve Flash video ekleme özellikleri eklenmiştir. İlk açılış videosunu ben ekliyorum hayırlı olsun 
Kurtlar Vadisi 87. Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi 87. Bölüm Fragmanı
<b>Yorulma.com Web Programcısı</b>
Cihan Gül
14 Nisan 2010, 19:21
Teşekkürler Abdullah bey, elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş
Ufk180
14 Nisan 2010, 21:37
Üstad Öncelikle Ellerinize Sağlık.
2.si İse Bu Rict Text Editor Hazırmı ?
3.sü OOP (Object Orianted Programming) Size Göre Zor Bir işmi ? Yada Function yazmakla Aranız iyimi
4.sü Herşeye rağmen Çat Pat Eksikleriniz var
IE6 Browser CSS
2.si İse Bu Rict Text Editor Hazırmı ?
3.sü OOP (Object Orianted Programming) Size Göre Zor Bir işmi ? Yada Function yazmakla Aranız iyimi

4.sü Herşeye rağmen Çat Pat Eksikleriniz var
IE6 Browser CSS
<b>Ufk18-Php&MS-SQL CODER-İmzam YOK PARNAK Bassam Olurmu Hacı ! :D </b>
brn
16 Mayıs 2010, 20:53
Öncelikle böle bir site yapmanız mükemmel herşey eksiksiz ve tam güvenilir ellerinize sağlık ama tek bir sorun var 7/24 online canlı yardım yok tek sorun bu yani çalısma saatleri dışında alışveriş yapamıyoruz =) gereğinin yapılacağını düşünüyorm..
TEŞEKKÜRLER =)
TEŞEKKÜRLER =)
Dejin
Genel YöneticiYnt: Forumda olmasını istedikleriniz
17 Mayıs 2010, 00:07
@brn:
Öncelikle düşüncelerin için teşekkürler.
Çalışma saatleri dışında alışveriş yapamıyor demişsin, yanlış biliyorsun
Hesabında yeterli kredi olduğu sürece, 7x24 sipariş verebilirsin.
Hangi ürünler Canlı Yardım çalışma saatleri içerisinde teslim edilir?
Knight Online GB.
World Of Warcraft Gold.
Özel Ürünler (private oyunlara ait ürünler gecede teslim ediliyor).
Bu ürünlerin dışında Silkroad Online Gold, Cabal Online Alz, Hotfile üyelik, silk, sro bot, esn, hf, Knight Online, World Of Warcraft (CD Key, PrePaid Kart, Bot) v.s. gibi bütün ürünlerimizi anında teslim alabilirsin. Tekrar ediyorum, hesabında yeterli kredi olduğu sürece.
Sanıyorum bu tarz bir çalışma şekli herkes için uygun. Günün 12 saati hizmet veriyoruz zaten Canlı Yardımdan (Sabah 10 - Akşam 10)*, eh bu saatler içerisinde ödeme bildiriminizi onaylatırsanız, 7x24 ürün alabilirsiniz, canlı yardım kapalı ya da açık olsun
*Hafta içi çalışma saatleridir.
Öncelikle düşüncelerin için teşekkürler.
Çalışma saatleri dışında alışveriş yapamıyor demişsin, yanlış biliyorsun

Hesabında yeterli kredi olduğu sürece, 7x24 sipariş verebilirsin.
Hangi ürünler Canlı Yardım çalışma saatleri içerisinde teslim edilir?
Knight Online GB.
World Of Warcraft Gold.
Özel Ürünler (private oyunlara ait ürünler gecede teslim ediliyor).
Bu ürünlerin dışında Silkroad Online Gold, Cabal Online Alz, Hotfile üyelik, silk, sro bot, esn, hf, Knight Online, World Of Warcraft (CD Key, PrePaid Kart, Bot) v.s. gibi bütün ürünlerimizi anında teslim alabilirsin. Tekrar ediyorum, hesabında yeterli kredi olduğu sürece.
Sanıyorum bu tarz bir çalışma şekli herkes için uygun. Günün 12 saati hizmet veriyoruz zaten Canlı Yardımdan (Sabah 10 - Akşam 10)*, eh bu saatler içerisinde ödeme bildiriminizi onaylatırsanız, 7x24 ürün alabilirsiniz, canlı yardım kapalı ya da açık olsun

*Hafta içi çalışma saatleridir.
Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi <b>Yorulma.com</b>
brn
17 Mayıs 2010, 20:31
Öncelikle cevap verdiğiniz için bende teşekkür ederim ama demek istediğimi yanlış anlamışsınız ben pazar günü saat 19,00 da müsait oldum bankaya para yatırdım ama ödeme bildirimim kabul edilmedi bunu kastetmiştim yani siparişimide pzartesi günü almak zorunda kaldım bundan bahsediyorum =)
TEŞEKKÜRLER =)
TEŞEKKÜRLER =)
Miralay
30 Ağustos 2010, 12:28
Forum'un rengini ve stilini beğenmiyorum kırmızı güzel bi renk yada bordo ama farklı şeyler cağrıştırıyor daha cıvıl cıvıl bi forum stili yapsak daha güzel olur diye düşünüyorum.Nacizane fikrim
- Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız !