marcoloci
Türkçe versiyonuyla patlama oranı :D silkroad
14 Ekim 2009, 12:42

hayatımın oyunu türkçe oldu :D
Yorulma.com
Ynt: Türkçe versiyonuyla patlama oranı :D silkroad
14 Ekim 2009, 14:53
Evet oyunda güzel bir değişiklik olmuş olacak. Yinede oyunculara, KO gibi bir pvp sistemi sağlamaları daha fazla ilgi çekeceği kanaatindeyim.
SRO da bir CZ olsa ne güzel olurdu
SRO da bir CZ olsa ne güzel olurdu
Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi Yorulma.com ve Türkiye Botsmall
Cell-[O]-Can
15 Ekim 2009, 20:57
bencede Colony Zone olsa süper olur ... Baştan söylüyorum BP iyi kullanırım, kafana kafana malice,torment,parazit ne varsa atarım :)Sonra vay efendim ben görmedim sayılmaz cure potions yoktu üzerimde, priest arkadan cure atmadı warriordum kaçmadı falan dinlemem :)
Bence Guild-War'ları getirsinler tekrar süper olur.Hatta Union-War falan yapsınlar :) 8'De8 wuuuuu süper olur.Ortalık ana-baba günü sanarsın ÖSS sınavını bekliyor millet

Ayrıca NPC itemleri yerine item kiralama olsun ve honor point sistemi kalksın.Honor kasacağız diyenlerin yüzüne ong farm yapacak yer bulamıyoruz ki doğru dürüst.
Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi Yorulma.com ve Türkiye Botsmall
Cihan Gül
16 Ekim 2009, 01:27
@Cell-[O]-Can
Oyunu baya bir knight'a dönüştürmüşsünüz :P peki sağlam bir asas geldiğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz heal mi? Heal yapmayı düşünüyorsanız karşı taraftan yanlış anlaşılabilirsiniz :) genelde BP için söylenilen şudur; vsde heal, debuff kullanılmaz ama K2Network bu skilleri kullanalım diye vermiş... :)
Cidden BP süper bir karekter tabii kullanmasını bilene.
Oyunu baya bir knight'a dönüştürmüşsünüz :P peki sağlam bir asas geldiğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz heal mi? Heal yapmayı düşünüyorsanız karşı taraftan yanlış anlaşılabilirsiniz :) genelde BP için söylenilen şudur; vsde heal, debuff kullanılmaz ama K2Network bu skilleri kullanalım diye vermiş... :)
Cidden BP süper bir karekter tabii kullanmasını bilene.
Bay Sistem Forum sorumlusu. Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi Yorulma.com ve Türkiye Botsmall
Cell-[O]-Can
17 Ekim 2009, 11:18
@Cihan Gül
Ben o saçmalıklara karşıyım zaten
. K2Network bunu skill olarak koymuşsa ve savaşta herşey mübahsa sonuna kadar kullanırım.Kim ne anlıyorsa anlasın.Haticeye değil neticeye bakarım.
Ayrıca Güvenli item değiştirme özelliği olması gerekiyor.Böylelikle dolandırıcılara karşı güzel bir mücadele örneği vermiş olurlar
Ben o saçmalıklara karşıyım zaten
. K2Network bunu skill olarak koymuşsa ve savaşta herşey mübahsa sonuna kadar kullanırım.Kim ne anlıyorsa anlasın.Haticeye değil neticeye bakarım.Ayrıca Güvenli item değiştirme özelliği olması gerekiyor.Böylelikle dolandırıcılara karşı güzel bir mücadele örneği vermiş olurlar
Cihan Gül
19 Ekim 2009, 00:45
@Cell-[O]-Can
Evet bende katılıyorum bu konuya, genelde BP vs'e çağırmaz. CZde de istediğin kadar debuff at adamın hp'si baya bir düştümü ya mage tpler ya da adam kaçmaya başlar..
Knight Online'da herzaman tercihim;
1.BP
2.Warrior
Evet bende katılıyorum bu konuya, genelde BP vs'e çağırmaz. CZde de istediğin kadar debuff at adamın hp'si baya bir düştümü ya mage tpler ya da adam kaçmaya başlar..
Knight Online'da herzaman tercihim;
1.BP
2.Warrior
Bay Sistem Forum sorumlusu. Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi Yorulma.com ve Türkiye Botsmall
Vys
20 Ekim 2009, 18:32
selami nickin ne güzelmiş senin öyle, forumlara neden yorum yazmak istemediğini anladım şimdi :D resim ve takma isim yeterli bir sebep :)
Aydınlığı hak edenler karanlıkta yürüyenlerdir.
Cell-[O]-Can
20 Ekim 2009, 18:34
:) Kurban ol resmimede ,nickime de :)
Vys
20 Ekim 2009, 18:34
selamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii forumlardan men ediyorum seni hesabını banladım :D
Aydınlığı hak edenler karanlıkta yürüyenlerdir.
DeViL&AnGeL
09 Şubat 2010, 00:54
En azından silkroada knighttaki gibi item kilitleme gelse ve sadece şifreyi bilen açabilse süper olurdu yada gizli cevapla açılsa :(
MaZoJiST
BruTMaX
11 Şubat 2010, 18:35
:) hepinizi düsüncelerine katılıyorum silkroad konsunda ancak söyle bişey war cabal online daki warı hicbir oyunda bulamassınız keske silkroada da böle bir savas alanı getirilse süper olmaz mı sizce :) bp konusuna gelince arkadaslar light mage nin pvp sini izlediniz mi bilmiorum kitlendikden sonra ne yapar ki bp :) evet en saglam suan o görünüor ancak teke tek vs de saglam bi cz de asas görünmezlik varken critical basıp skilleri saydırınca :) debuff atmaya zaman bırakmaz
BruTMaX
11 Şubat 2010, 18:42
item kitleme konsuna gelince cabal online gene hepsinden üstün öncelikle ID ve sifreden sonra karakter secerken de sifre istior tabi kulalnıcı isterse bundan sonra oyuna girildiginde itemler de kitli oluor ve bunlar ücretsiz knighttaki gibi hem premium hemde para gerekmiyor :)
Son_SamurAy
13 Şubat 2010, 01:32
Selami ve Veyis :) Ne zaman canLı desteği açsam 2 nizden biri çıkıyorr :) odadan ayrılırkende hep puanı 5 veriyorum hee değerinizi bilin :P :P :P
- Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız !