Cihan Gül
Ah keşke oyundaki Türkler değişse :)
27 Eylül 2009, 01:20
Ah keşke oyundaki Türkler, birbirleriyle iyi geçinebilseydi
, keşke Türkler, tartışma (kavga) yaratacak konulara girmeseler. Keşke, yabancı kişilerle iyi geçinseler (Argo kelimeler).
Ne de iyi olurdu değil mi?
, keşke Türkler, tartışma (kavga) yaratacak konulara girmeseler. Keşke, yabancı kişilerle iyi geçinseler (Argo kelimeler).Ne de iyi olurdu değil mi?
Bay Sistem Forum sorumlusu. Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi Yorulma.COM
Vys
Ynt: Ah keşke oyundaki Türkler değişse :)
27 Eylül 2009, 13:45
İyi geçinseler tanımı doğru olmaz aslında.Gereksiz yere kavga etmeseler olabilir bu cümle yerine.Çünkü neden iyi geçinmek zorunda olsunlar ? Onlar Türk değil diye mi ? Zaten Türkler ne yaparlarsa yapsınlar hiç bir zaman sevilen bir Irk olmayacağız.Bunun sebebi tarihimizdir 

Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.
Dejin
Genel YöneticiYnt: Ah keşke oyundaki Türkler değişse :)
28 Eylül 2009, 11:24
Tartışma, geçinememe insanların olduğu her yerde olur. Önemli olan seviyeyi koruyabilmek ve birbirimize saygılı davranıp, saygı çerçevesi içerisinde konuşabilmek. Türk olsun, yabancı olsun sonuçta hepimiz insanız öyle değil mi?
Atalarımız ne güzel söylemiş; kendine yapılmasını istemediğin şeyi, sende başkasına yapma. Bu en büyük ahlak ve görgü kuralıdır. Bunu unutmadığımız sürece daha seviyeli, daha güzel bir ortamı gittiğimiz her yerde yaratabiliriz.
Atalarımız ne güzel söylemiş; kendine yapılmasını istemediğin şeyi, sende başkasına yapma. Bu en büyük ahlak ve görgü kuralıdır. Bunu unutmadığımız sürece daha seviyeli, daha güzel bir ortamı gittiğimiz her yerde yaratabiliriz.
Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi <b>Yorulma.com</b>
Vys
29 Eylül 2009, 10:04
Sen konuyu farklı bir açıdan ele almışsın, tabi senin yabancılarla İLİŞKİN daha farklı
, farklı bir bakış açısı bulmuşsun gerçekten güzel, tebrik ederim
, farklı bir bakış açısı bulmuşsun gerçekten güzel, tebrik ederim
Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.
Cihan Gül
29 Eylül 2009, 15:16
Ilgıt bey'in söylediği doğru.
Ben kendim için açmadım bu konuyu aklıma gelmişken açayım dedim, online oyunlarını bırakalı çok oldu
Türkler ile online oyun oynadığım süreç içerisinde gördüklerimi anlattım.
Örnek vereyim;
Adam örneğin partiye girmek için ingilizce selam verip, yerin var mı? diye soruyor yer olmasına rağmen parti başkanı ne ses çıkarıyor ne de yerim yok diyor
.
Bir örnek daha vereyim;
Adam partiye girmek için sabah oyuna giriyor, bu kişi örneğin 1. sırada ve yer boşalıyor sıra bekleyen kişiye hiç birşey denilmeden clandan adam çağrılıyor ve clandaki kişi partiye alınıyor
Bunu Türk Türk'e yapıyor?
Ben bu tür saçmalıkları Knight Online oyununda gördüm, ama cidden oyunda Türkler yabancılar kadar olamıyorlar.
Ben kendim için açmadım bu konuyu aklıma gelmişken açayım dedim, online oyunlarını bırakalı çok oldu
Türkler ile online oyun oynadığım süreç içerisinde gördüklerimi anlattım.Örnek vereyim;
Adam örneğin partiye girmek için ingilizce selam verip, yerin var mı? diye soruyor yer olmasına rağmen parti başkanı ne ses çıkarıyor ne de yerim yok diyor
.Bir örnek daha vereyim;
Adam partiye girmek için sabah oyuna giriyor, bu kişi örneğin 1. sırada ve yer boşalıyor sıra bekleyen kişiye hiç birşey denilmeden clandan adam çağrılıyor ve clandaki kişi partiye alınıyor
Bunu Türk Türk'e yapıyor?Ben bu tür saçmalıkları Knight Online oyununda gördüm, ama cidden oyunda Türkler yabancılar kadar olamıyorlar.
Bay Sistem Forum sorumlusu. Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi Yorulma.COM
Vys
29 Eylül 2009, 17:31
Tabi yaparlar helal olsun tutucular işte
Agalar babalar devam edin siz bunlara bakmayın 
Agalar babalar devam edin siz bunlara bakmayın 
sonic
01 Ekim 2009, 12:25
yaw arkadaşlar siz hep ya kötüye denk geliyonuz yada benim yaptığım iyilikler kimseye ders olmamış. ben türk olsun yabancı olsun şuana kadar ayrım yapmadım ve herzaman türkleri free kasarım çıkanı tekrar alırım çok kasılanı çıkarır güzel dille yerine başka birisini alırım yani ezilmesine izin vermem elimden geldiğince. sonuç olarak benim oynadığım serverda gayet ii bir anlaşma çevrem var türk arkadaşlarımla eğer prty hi diyerek ve sonrada taxi de boş yer diyerek geliyosa o adam türk olan birisini arıyodur ikinci cevabı öle olur. tabi biz türkler zeki yiz ya adam bizle dalga geçiyo sanki sadece bu serverda yabancılar oynuyo düşüncesine cevap vermiyo kendi içimizden adamı kınıyoruz işte yanlışı burda yapıyo kasan arkadaş. benim öle arkadaşlarım varki serverımda taxide olsa bile kasılsa bile parası sadece kendine yeticek kadar olsa bile bana yardım eder, bizim arkadaşlıklarımız böle ve ben kimseye benim kulanıp sonra kasaya atığım itemleri satmam güvenilir bir adam bulurum itemin lvl ine göre veririm ona ama lvl in geçince vericeksin derim oda tmm der ve bunda bile sorun yaşmadım tüm verdiğim itemleride geri aldım ve geri verilen itemleri tekrar verdiğim kişlere arkadaşlara verdim nedeni adam lvl geçince geri getirirdi bende onlara şöyle derdim sat parasını al yada benim yaptımı sen de bir türk arkadaşına yap derdim.benim söyleceklerim bu kadar.
Cihan Gül
01 Ekim 2009, 16:16
Merhabalar sonic,
Sizin başınızdan geçen olaylar gerçekten çok güzel, ama Knight Online'da böyle bir yaklaşım ne yazık ki görünmeyecek derecede düşük.. Benimde arkadaş çevrem sizin arkadaş çevreniz gibi, aramızda herhangi bir sorun olmaz, "bu benim paramdır, bu senin parandır, bu benim itemimdir, bu senin itemindir vb." aramızda bu tür konular bile açılmaz. Fakat, çoğu insanlar 2 kuruşun lafını yapıyor, ben çok insan gördüm Knight Online'da birbirlerine küfürmü eden dersiniz, birbirlerinin çarını hackleyenler mi dersiniz, yani her türlü tipten insan gördüm
. Silkroad Online hiç oyanamadım sadece Knight Online oynadım, bu sebepten dolayı düşüncelerim böyle olabilir.
Sizin başınızdan geçen olaylar gerçekten çok güzel, ama Knight Online'da böyle bir yaklaşım ne yazık ki görünmeyecek derecede düşük.. Benimde arkadaş çevrem sizin arkadaş çevreniz gibi, aramızda herhangi bir sorun olmaz, "bu benim paramdır, bu senin parandır, bu benim itemimdir, bu senin itemindir vb." aramızda bu tür konular bile açılmaz. Fakat, çoğu insanlar 2 kuruşun lafını yapıyor, ben çok insan gördüm Knight Online'da birbirlerine küfürmü eden dersiniz, birbirlerinin çarını hackleyenler mi dersiniz, yani her türlü tipten insan gördüm
. Silkroad Online hiç oyanamadım sadece Knight Online oynadım, bu sebepten dolayı düşüncelerim böyle olabilir.
qwerty
09 Ekim 2009, 04:31
Türklerde birşey yok.Yabancıların kuyruk acıları var o yüzden bizi kötü gibilanse ediyorlar gerek globallerle gerek pm lerde.Bakın bu kuyruk acısı taa nerelere dayanıyor.
Kanuninin ZAmanında Fransız kralı fransuva bir yardım mektubu gönderiyor ve kanuniden yardım istiyor.Kanuni ise şu cevabı verip Fransuvayı Yerin dibine sokuyor.bu mektubun acısı bugün bile hala fransızlarda vede avrupa devletlerinde mevcuttur.Bu Eminimki oyunada yansıyor.Çünkü oyunda tarihimize osmanlıya küfür eden çok yabancı gördüm 
Buyrun o mektup ;
"ben ki sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren allah'ın yeryüzündeki gölgesi akdeniz'in ve karadeniz'in ve rumeli'nin ve anadolu'nun ve azerbaycan'ın ve şam'ın ve halep'in ve mısır'ın ve mekke ve medine'nin ve kudüs'ün ve bütün arap diyarının ve yemen'in ve nice memleketlerin sultanı ve padişahı sultan bayezid han oğlu sultan selim han oğlu sultan süleyman han'ım. sen ki fransa vilayetinin kralı fransuva'sın.
Dikkat edin Vilayet diyor
Sen fransa kralı ol gelde bu mektuba ayar olma ^^
Kanuninin ZAmanında Fransız kralı fransuva bir yardım mektubu gönderiyor ve kanuniden yardım istiyor.Kanuni ise şu cevabı verip Fransuvayı Yerin dibine sokuyor.bu mektubun acısı bugün bile hala fransızlarda vede avrupa devletlerinde mevcuttur.Bu Eminimki oyunada yansıyor.Çünkü oyunda tarihimize osmanlıya küfür eden çok yabancı gördüm 
Buyrun o mektup ;
"ben ki sultanlar sultanı, hakanlar hakanı hükümdarlara taç veren allah'ın yeryüzündeki gölgesi akdeniz'in ve karadeniz'in ve rumeli'nin ve anadolu'nun ve azerbaycan'ın ve şam'ın ve halep'in ve mısır'ın ve mekke ve medine'nin ve kudüs'ün ve bütün arap diyarının ve yemen'in ve nice memleketlerin sultanı ve padişahı sultan bayezid han oğlu sultan selim han oğlu sultan süleyman han'ım. sen ki fransa vilayetinin kralı fransuva'sın.
Dikkat edin Vilayet diyor
Sen fransa kralı ol gelde bu mektuba ayar olma ^^
qwerty
Vys
09 Ekim 2009, 10:56
Esasen bu da çok farklı bir tartışma konusu.Tarihimizden nefret ediyorlar.Türklerin kurduğu bir sürü devlet dünya imparatorluğu olmuştur.Tabi her süreç çok kanlı olmuştur.Tek yapabilecekleride bu tür emperyalist alanlarda üstünlük sağlamaya çalışmak olacaktır zaten
Tabi birde işin psikolojik savaş kısımı var Türkleri oyunlarda Hun/Türk/Moğol diye ayırmaları gibi.Tarihimizi ne kadar bölerseler ,ne kadar az gurur duymamızı sağlasalar kar kardır tabiki onlar için.Çünkü şanlı bir tarihimiz olması hepimize güç veriyor ve birbirimize daha iyi bağlanmamızı sağlıyor.Doğal olarak bu durumdan hoşnut olmuyorlar.Neyse konuşma uzadıkca siyasete daha çok girecek mesjalarım bazılarının hedefi doğan grubundan bize dönmesin
biz hemen biteriz dayanamayızda o kadar
Tabi birde işin psikolojik savaş kısımı var Türkleri oyunlarda Hun/Türk/Moğol diye ayırmaları gibi.Tarihimizi ne kadar bölerseler ,ne kadar az gurur duymamızı sağlasalar kar kardır tabiki onlar için.Çünkü şanlı bir tarihimiz olması hepimize güç veriyor ve birbirimize daha iyi bağlanmamızı sağlıyor.Doğal olarak bu durumdan hoşnut olmuyorlar.Neyse konuşma uzadıkca siyasete daha çok girecek mesjalarım bazılarının hedefi doğan grubundan bize dönmesin
biz hemen biteriz dayanamayızda o kadar
Dejin
09 Ekim 2009, 22:03
Oh oh başlığa bak mesajlara bak
. Siyasete girmeden, konu dışına çok çok çıkmayalım arkadaşlar.
Bu konuda tabii iyilerde var, kötülerde var her yerde olduğu gibi. Özellikle Türkleri tanımayan birinin karşısına çıktığımızda o kişinin kafasında belkide bütün Türkleri yargılama ihtimalini lütfen gözden geçirin.
Kısaca, bizler bütün dünyanın oynadığı ve buluştuğu bu online oyunlarda birer Türkiye temsilcisiyiz.
. Siyasete girmeden, konu dışına çok çok çıkmayalım arkadaşlar.Bu konuda tabii iyilerde var, kötülerde var her yerde olduğu gibi. Özellikle Türkleri tanımayan birinin karşısına çıktığımızda o kişinin kafasında belkide bütün Türkleri yargılama ihtimalini lütfen gözden geçirin.
Kısaca, bizler bütün dünyanın oynadığı ve buluştuğu bu online oyunlarda birer Türkiye temsilcisiyiz.
Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi <b>Yorulma.com</b>
qwerty
10 Ekim 2009, 03:50
Tamam siyasete girmeyelim
qwerty
Vys
11 Ekim 2009, 12:00
Baskıcı yönetim istemiyoruz
ılgıt istifa ılgıt istifa
ılgıt istifa ılgıt istifa
Dejin
11 Ekim 2009, 14:55
Baskıcılıkla ne alakası var şimdi bak
. Siyaset nerede, oyun eğlence nerede.. Konumuzdan uzaklaşıp siyaset gibi bölücü konulara girmeyelim onlar için başka yerler elbet var
. Siyaset nerede, oyun eğlence nerede.. Konumuzdan uzaklaşıp siyaset gibi bölücü konulara girmeyelim onlar için başka yerler elbet var
Vys
11 Ekim 2009, 15:45
aman Tanrı'm şimdide bölücülükle itham ediyorsun beni
yazmıyorum daha forumlara
yazmıyorum daha forumlara
The_Myth
EditörYnt: Ah keşke oyundaki Türkler değişse :)
13 Ekim 2009, 11:30
Türkler kendi aralarında iyi geçinseydi şu anda Silkroad'daki herşeyi ellerine almış,tabiri caizse KRAL olurlardı.
Yorulma.com - Editör
Ahmet ÖZDEMİR
Ahmet ÖZDEMİR
- Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız !