lvlurat
SroBot Sorunu
Özgürlükiçin
Ynt: SroBot Sorunu
22 Eylül 2009, 15:23 bu guncel botu deneyin
lvlurat
Arkadaşlar,
Error Town and Training Place, Please Go To Correct Town Please ... Bu hatayı çözebilen var mı ?
Araştırdım Ama saçma salak cevaplar var. Aynı sürüm aynı bot 2 karakterde kuyllanıyorum. Chinese Karakter Hotanda doğup taa samarkanda kadar gidip bi yerde sorunsuz kasabiliyor ( deneme amaclı yaptım oluyor) fakat europe karakter kendi haritasında bile kasamıyor. Doğuş yeri atıyorum samarkant kasacağı yer yıne samarkant ın köprü gecişinın diğer tarafı feribot gecişi noktasının diğer ucu yani. Oraya bile gidemiyor. ama manuel constantine gecersen calışıyor . bu ne biçim iştir yahu ? anlayamadım gitti ! Hotanda doğuş yeri seçiyorum bota hotandan atla red scorpıonlara gitsin diye ayar yapıyorum error town ! kasıcagın sehırle doğuş yerın aynı olcak dıyorlar bazı cevaplarda bu cevabı veren yetkılıler hiç çin carların her bölgeye sorunsuz gidip kastıgını denemişler mi acaba ? bunun çözümünü bulun artık ! biz ayar yaptık dıye bırakıp gıdıyoruz ohh sabaha kadar bakma gitti 15 20 kredi . sırf bunun yuzune bırakıcam bu ısrobotu yahu ... bu sorunun çözümü varmı arkadaslar bi cevap verin
ALİ RIZA
Ufk180
- Cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız !