lvlurat

SroBot Sorunu

19 Eylül 2009, 22:06
1.118b kullanıyorum su an ama, bu son guncelleme ıle bırlıkte sureklı dc verıyor. egıtım alanında boş boş bekliyor. pete hp basmıyor pet ölüyor. durduk yere town cekıyor, repair yapmıyor. hayırdır bu kadar berbat bı surumle karsılasmamıstım =)) birde down dan jangana gecemıyor. sil yukle cevapları yazmayınız lutfen senelerdır kullanıyorum. ilk defa bu surumde böyle seyler denk geldı. sorun neden kaynaklanıyo olabılır ? hata falan vermeden dırek oyun kapanıyor.

Özgürlükiçin

Ynt: SroBot Sorunu

26 Eylül 2009, 13:57
SROBotEn1.119
22 Eylül 2009, 15:23 bu guncel botu deneyin
Hersey Türkmilleti için

lvlurat

30 Kasım 2009, 20:00

Arkadaşlar,

Error Town and Training Place, Please Go To Correct Town Please ... Bu hatayı çözebilen var mı ?

Araştırdım Ama saçma salak cevaplar var. Aynı sürüm aynı bot 2 karakterde kuyllanıyorum. Chinese Karakter Hotanda doğup taa samarkanda kadar gidip bi yerde sorunsuz kasabiliyor ( deneme amaclı yaptım oluyor) fakat europe karakter kendi haritasında bile kasamıyor. Doğuş yeri atıyorum samarkant kasacağı yer yıne samarkant ın köprü gecişinın diğer tarafı feribot gecişi noktasının diğer ucu yani. Oraya bile gidemiyor. ama manuel constantine gecersen calışıyor . bu ne biçim iştir yahu ? anlayamadım gitti ! Hotanda doğuş yeri seçiyorum bota hotandan atla red scorpıonlara gitsin diye ayar yapıyorum error town ! kasıcagın sehırle doğuş yerın aynı olcak dıyorlar bazı cevaplarda bu cevabı veren yetkılıler hiç çin carların her bölgeye sorunsuz gidip kastıgını denemişler mi acaba ? bunun çözümünü bulun artık ! biz ayar yaptık dıye bırakıp gıdıyoruz ohh sabaha kadar bakma gitti 15 20 kredi . sırf bunun yuzune bırakıcam bu ısrobotu yahu ... bu sorunun çözümü varmı arkadaslar bi cevap verin

ALİ RIZA

05 Mart 2010, 19:43
SİZDE BOTUNUZU 1 AYLIK BOTA ÇEVİRİN ÇOK KREDİ GİTMESİN

Ufk180

07 Mart 2010, 17:22
Error Town and Training Place, Please Go To Correct Town Please Burda diyor ki kasma alanında değilsiniz lütfen Town(Şehire dönünüz)... Caveler hariç diğer yerlere botun kendisi gidiyor ama mesela hotandasınız dowhang da scorpionlarda kasıyorsunuz o  zaman böyle der.... o yuzden dw de kasıyorsanız charın resurriction unu dw ye ayarla  ısınlanma yerını yane : (  tamam.
Ufk18-Php&MS-SQL CODER-İmzam YOK PARNAK Bassam Olurmu Hacı ! :D