Dejin

Genel Yönetici

Benim xx000 puanım vardı şimdi xx puanım var ne oldu diyorsanız!

23 Şubat 2010, 03:34
Herkese selamlar,
 22 Şubatta Canlı Yardım'dan bizlere geçen müşterilerimizden bazılarının önceden bir kaç bir puana sahip olduklarını söylemeleri şuanda ise 30 - 40 puanlarının bulunduğunu söylemeleri üzerine bizlerde bu başvuruyu yapan müşterilerimize verdiğimiz şekilde sizlere açıklamak istedik.

Daha önce bildiğiniz üzere her 50 (50,000) puana en son 0.50 TL veriyorduk. 50 puan sitemizde 50,000 olarak yazılmıştı. Bir çok müşterimiz sanıyorum bunu yanlış anladı.

Eski puan sistemimizde bazı ürünlerin karının çok düşük olmasından dolayı dolayısıyla puanlarıda düşüktü. Bizlerde 0,001 puan bile puandır, biriktire biriktire göl olur mantığıyla haraket etmek için 0 dan küçük sayıda puanlar verebilimek için yapmıştık.

Aslında bu bir bakıma test aşamasıydı. Tam olarak nasıl yapacağımızı test ederek sizlerin yardımıyla bulmuş olduk.
 Puanları 0,000 yerine mümkün olan en yüksek şekilde puan kazanabileceğiniz şekilde sistemimizi ayarladık.

Eski puanlarınız yeni puan sistemine göre tam sayıya çevirilmiştir. Çok daha hızlı ve daha fazla puan kazanabileceğiniz bir sistem geliştirdik.

Böylece bizlerden alış veriş yaptığınız sürece aynı zamanda puan biriktirmiş, biriktirdiğiniz puanları istediğiniz zaman (dikkat 1000 ve katları şeklinde puan bozdurabilirsiniz) krediye çevirerek istediğiniz herhangi bir ürünü bedavaya alabilme şansını yakalarsınız.

Konu hakkında sormak istediğiniz soru ve sorunlarınızı bu başlık altında yazabilirsiniz.

Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Türkiyenin en kaliteli, en ucuz ve en güvenli oyun satış sitesi <b>Yorulma.com</b>

Dr.Weaver

Genel Yönetici

Ynt: Benim xx000 puanım vardı şimdi xx puanım var ne oldu diyorsanız!

23 Şubat 2010, 22:50
Yeni puan sistemi hayırlı olsun sitemize.
<b>Yorulma.com Web Programcısı</b>

SanaSeviyorm

Ynt: Benim xx000 puanım vardı şimdi xx puanım var ne oldu diyorsanız!

26 Mart 2010, 19:22
Evet yeni puan sistemi hepimize hayırlı olsun.
►►►§áñá§évíÿó®m◄◄◄
Sitemizden tam anlamıyla faydalanabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.